Nieuws /

Bedankt voor een geweldige editie!

Wat een geweldige 40e editie hebben we er weer met zijn allen van gemaakt. Met een volledig uitverkocht deelnemersveld gingen we om 11:00 uur van start. De sneeuw (!), de ruim 9.000 hardlopers, 260 fantastische vrijwilligers en talloze toeschouwers langs het parcours en niet te vergeten alle hulpdiensten maakten van deze jubileum editie van de Groet uit Schoorl Run een hardloop event om niet te vergeten.

 

 

 

 

 

Ver van tevoren uitverkocht

De Groet uit Schoorl Run was ver van tevoren uitverkocht en het enthousiasme van de hardloopwereld zag je terug tijdens de loop. In de startvakken heerste een gezonde spanning. Op de parcoursen van de 10 km, 21,1 km en de 30 km straalde de positiviteit eraf bij zowel het publiek als de hardlopers. Iedere hardloopliefhebber wil dit grote loopspektakel meemaken en dat zag je prachtig terug.

 

 

 

 

 

Foto’s en aftermovie

We kunnen dit jaar dus weer terugkijken op een geslaagde Groet uit Schoorl Run en we zien jullie graag volgend jaar weer aan de start! Volg ons op Facebook en deel met ons de napret. Share jouw foto’s of video’s en laat ons mee genieten van jouw dag! Op onze Facebookpagina volgen natuurlijk zo snel mogelijk de mooiste foto’s en video’s! Uiteraard gaan we voor jullie een te gekke aftermovie maken zodat jullie nog lang kunnen na genieten van jullie geweldige prestaties!

Tot volgend jaar!

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief